Welke zorgverzekering is voor u van toepassing?

Eigenlijk staat de vraag al in de kop van de tekst, maar de vraag is “Welke zorgverzekering is voor u van toepassing?” die we proberen enigszins te beantwoorden in ons korte bericht.

Het einde van het jaar komt namelijk weer in zicht, dus de kans om over te stappen van zorgverzekering is weer dichtbij. De grote vraag die elk jaar weer terugkomt, kan ik wel overstappen van zorgverzekering zodat ik minder geld kwijt ben, of in hoeverre moet ik aanvullend verzekerd zijn om alles enigszins vergoed te krijgen?

Wat is belangrijk bij het kiezen van een zorgverzekering?

Het belangrijkste bij het overstappen of blijven zitten bij uw huidige zorgverzekeraar is om goed te kijken welke zorg u nu nodig heeft. In het geval van Macula degeneratie is het in veel gevallen wenselijk om een zorgverzekeraar te hebben die een bril vergoed. Want ondanks dat deze aandoening veelal niet geholpen is met een bril, gaat dit vaak wel samen met een bril omdat je ogen nogal achteruit gaan.

Tevens wil het aantal behandelingen nogal eens verschillen van persoon tot persoon. Binnen zeer korte tijd willen we daarom alle zorgverzekeraars op een rijtje zetten om alle voor en ook zeker de nadelen van de aanvullende pakketten op een rijtje te zetten.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.